Rs bouw is begonnen als timmer- en klusbedrijf in 2000 met als doel het timmervak en alles wat daar bij komt kijken eigen te maken, met als specialisme maatvoeren. We hebben veel voor aannemers gewerkt waarbij we als timmerman alles van af de grond mee bouwden tot het eindresultaat. Voornamelijk worden wij daarvoor ingehuurd.

Vanaf het begin hebben we ons gericht op het meedenken en oplossingen zoeken met en voor onze klanten. Denk hierbij aan materiaalkeuze en het inrichting van bepaalde verbouwingen voor een zo’n goed mogelijk eindresultaat voor de klant.

Hierbij kunnen onze ervaringen en bouwtechnische kijk op aspecten goed van pas komen. Op deze manier kan er een optimaal resultaat neergezet worden met een bepaald budget.

Daarnaast namen wij in de particuliere sector aan en kwamen er al snel achter dat het goed zou zijn om wat meerdere specialisaties eigen te maken. Door allround te zijn, kunnen we de particulier klant tevreden stellen. Hierbij kwamen metselen en stucwerk verzorgen goed van pas.

Inmiddels in 2015 werken we als een bouwteam met ieder een eigen specialisme. Op deze manier kan iedereen zijn eigen functie uitvoeren bij de wat grotere verbouwingen. Daarbij kunt u denken aan een bouwbegeleiding waarbij u uw totaalverbouwing uit handen kunt geven en dat aan ons kan toe te vertrouwen.

  • U heeft één aanspreekpunt , en die is gespecialiseerd in projectbegeleiding;
  • Er wordt van te voren een gesprek aan gegaan over uw wensen en mogelijkheden;
  • Er worden leveringsvoorwaarden overlegt en op papier gezet. Goed voor beide partijen;
  • Er kan tijdens de bouw veranderingen met zich meebrengen puur omdat de bouw op dat moment overzichtelijk wordt ,of andere ideeën met zich mee brengt.
  • Daarbij volgt er overleg ,voor het meer of minder werk;
  • Vooroplevering;
  • Oplevering

Waar we vooral als bouwteam ons op richten, is het aannemen van de totaalprojecten , voor de aannemer en particulier.Daarbij kunt u denken aan:

Nieuwbouw: aanbouw , garage , totale woning , opbouw

Onderhoud: woningbouw verenigingen, vernieuwen van kozijnen , schilderwerk

Verbouw: alle interieur verbouwingen ,vernieuwen badkamer , dakkapellen , van lege ruimte naar een totaal aangeklede ruimte.

Renovatie: gespecialiseerd in verbouwen van oude panden van 200 jaar oud. Waar er 4 muren blijven staan en daarbij weer een nieuw pand wordt opgetrokken,En nog met nostalgische aspecten rekening wordt gehouden, als dat gewenst wordt.

Ik hoop hierbij dat u een indruk heeft gekregen en daarmee geïnformeerd bent. Met onze inzet waarbij wij altijd een vooruitstreven hebben voor een eindresultaat waar we met z’n alle trots op mogen zijn!